Iveco Daily vernieuwd

Iveco heeft z’n Daily weer eens tegen het licht gehouden. We spotten een nieuwe grille, maar het grootste nieuws zit onderhuids en vanbinnen.

De huidige Iveco Daily verscheen in 2014 en kreeg in 2019 ook al een facelift. Iveco concentreert zich dan ook niet op de nog behoorlijk frisse buitenkant, al ius de grille met de horizontale lamellen wel nieuw. De zware besteller krijgt echter vooral wat upgrades mee die het leven met en gebruik van deze bus moeten vergemakkelijken. Ook ziet het kostenplaatje er volgens Iveco beter uit.
Dat laatste komt vooral door de komst van een nieuwe handgeschakelde zesbak. Die moet degelijker zijn en fijner schakelen dan z’n voorganger. Bovendien hoeft de bakolie de eerste 350.000 km niet te worden vervangen, wat de voor deze markt loeibelangrijke ‘Total Cost of Ownership’ (TCO) weer wat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *