Ford Mustang Mach-E haalt reguliere Mustang in

Zo snel kan het dus gaan: Ford maakt nu al meer elektrische Mustangs dan traditionele Mustangs.

Ford bouwde tot nu toe 27.816 exemplaren van de Ford Mustang Mach-E, meldt Autonews Europe. In dezelfde periode liepen er 26.089 door een brandstofmotor aangedreven Fords Mustang van de band, dus de elektrische cross-over is z’n naamgever definitief voorbij.
Geen verrassing
Dat dit moment ging komen, ligt natuurlijk voor de hand. De elektrische Ford Mustang Mach-E is immers een relatief betaalbare cross-over en de traditionele Mustang een sportcoupé of -cabriolet, dus Ford mocht zich wel even achter de oren krabben als de Mach-E de Mustang níet rap voorbij zou streven.
Dat geldt in Nederland natuurlijk des te meer, maar wereldwijd is de ‘ouderwetse’ Mustang

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *