BMW M4 Competition xDrive Cabrio heeft prijs

De nieuwe BMW M4 Cabrio werd eerder deze week gepresenteerd, direct als Competion met M xDrive-vierwielaandrijving. Nu is de prijs van de M4 Cabrio bekend.

De nieuwe BMW M4 is als Cabrio vooralsnog enkel als de extra heftige Competition M xDrive gepresenteerd. Dat betekent dat je niet alleen de 510 pk sterke versie van de 3.0 zes-in-lijn biturbo krijgt, maar ook de speciaal door BMW M ontwikkelde vierwielaandrijving. De open M4 weet mede door z’n stoffen dak het extra gewicht ten opzichte van de dichte variant beperkt te houden en heeft daardoor slechts twee tienden langer nodig om vanuit stilstand naar 100 km/h te schieten. In 3,7 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *