Stellantis: ‘Groot deel van dealers blijft aan als Stellantis House’

Stellantis kondigde onlangs aan dat het z’n dealernetwerk op de schop gooit. De merken van het oude Groupe PSA en Fiat Chrysler Automobiles wil men meer onder één dak brengen. Er komt uit Duitsland alvast een in zekere mate geruststellend bericht voor de bestaande dealerbedrijven.

De fusie van de PSA en FCA gaat ook doorwerken in het dealernetwerk van de ooit apart opererende concerns. In mei kondigde het nieuwe concern aan dat het met inachtneming van een opzegtermijn van twee jaar de bestaande dealercontracten opzegt per 1 juni. Vervolgens wordt er gekeken welke dealers toekomst hebben als merkdealers van Stellantis en hoe de verschillende merken meer onder één dak kunnen komen.
Uiteraard zijn het daarom spannende tijden voor dealerbedrijven met een contract met PSA of FCA.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *