BMW M4 GT3 is heftige scheurneus

BMW heeft de M4 in een wel heel heftig racekostuum gehesen. De raceversie van de M4 Coupé luistert naar de naam BMW M4 GT3 en gaat deelnemen aan diverse langeafstandsraces.

De BMW M4 GT3 is de raceversie van de M4 Coupé in Competition-trim. De uitbundig gevleugelde M4 GT3 krijgt het stokje overgedragen van de op de vorige generatie 6-serie gebaseerde M6 GT3. BMW M Motorsport heeft behoorlijk aan de M4 GT3 gesleuteld.
BMW M4 GT3
De M4 GT3 is een heftig bespoilerde scheurneus die zich uitstrekt over een afstand van maar liefst 5,02 meter. Daarmee is-ie nog eens vier centimeter langer dan de M6 GT3. Net als de M6 GT3 is ook de M4 GT3 een stuk langer dan de auto waar-ie op is gebaseerd. De 4-serie Coupé is namelijk ‘slechts’ 4,77 meter lang. Ook de wielbasis van de M4 GT3 komt niet overeen met die van de M4. Waar de afstand tussen de voor- en achteras bij de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *