AC onthult bloedsnelle elektrische Cobra Series 4

AC Cars timmert lekker aan de weg. Het bouwt de Cobra weer in verschillende smaken en zowel met verbrandingsmotoren als met elektrische aandrijving. Op dat laatste gebied breidt AC nu uit met de Series 4, waarvan twee elektrische versies op de markt komen.

Sinds AC Cars tien jaar geleden weer in bedrijf kwam is er hard gewerkt aan een zo uitgebreid mogelijk aanbod. Uiteraard zijn er weer Cobra’s bij die hun klassieke uiterlijk combineren met moderne benzinekracht (van Ford en Chevrolet), maar vorig jaar tilde AC ook een eerste elektrische Cobra op het podium. Dat is er eentje volgens het ontwerp van de Series 1, met een 313 pk  elektromotor. Ongetwijfeld al goed voor een hoop rijplezier, al kan er natuurlijk altijd een schepje bovenop. Dat doet AC nu met de elektrische Cobra …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *