Nieuwe Lexus NX laat niet lang meer op zich wachten

De nieuwe Lexus NX staat in de coulissen te wachten op z’n officiële debuut. Dat laat niet lang meer op zich wachten: Lexus geeft aan dat op 12 juni het doek ervan af gaat.

Een beetje mosterd na de maaltijd is de teaserfoto die Lexus vandaag vrijgeeft helaas wel. De nieuwe NX verscheen namelijk in februari al volledig op het internet. Maar liefst vier maanden te vroeg dus. Qua uiterlijk van de NX heeft de onthulling op 12 juni dus geen grote verrassingen meer in petto. Uit de eerder verschenen foto’s (vanaf foto 2) bleek al dat de NX zonder meer de typische Lexus-ontwerptaal met de scherpe vouwen en opvallende grille houdt, maar dat het geheel iets minder extravagant oogt dan nu het geval is. In het interieur van de nieuwe NX tref je een compleet nieuw dashboard, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *