Modeljaarupdate voor Fiat Doblò

Fiat voert een modeljaarupdate door op de Doblò. De bedrijfswagen krijgt onder meer nieuwe infotainment en is er voortaan ook als stoere Trekking.

Fiat omschrijft de vernieuwde Doblò als de ‘vierde generatie’, al hebben we in feite te maken met een bijgeschaafde versie van de tweede generatie Doblò die al in 2010 op de markt verscheen. De Doblò van modeljaar 2022 maakt onder meer kennis met een nieuw multimediasysteem met een 7-inch groot scherm. Het systeem ondersteunt onder meer Apple CarPlay en Android Auto. Maar er is meer.
Fiat herziet het leveringsgamma van de Doblò namelijk. De bestelwagen is er voortaan als S en als Trekking. De Trekking staat iets hoger op z’n poten dan de reguliere versies en heeft bumpers met aluminiumkleurige accenten. Daarnaast heeft de Trekking sierlijsten op de flanken waarop trots de naam van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *