Irmscher Opel Corsa iRC is extreem uitgebouwd

Irmscher heeft een wel heel heftige Opel Corsa gepresenteerd. We maken digitaal kennis met de Irmscher Opel Corsa iRC met een wel heel uitbundig uiterlijk.

Het lijkt er sterk op dat Opel op termijn een sportieve OPC-achtige variant aan het leveringsgamma van de Corsa toevoegt, een sportieve versie die mogelijk gebaseerd is op de elektrische Corsa-e. Hoe dat allemaal handjes en voetjes krijgt, zal nog moeten blijken en dat betekent dat er – naast de GS Line-uitvoering – geen écht sportieve versie van de Corsa bestaat. De creatie van het Duitse Irmscher die je op deze afbeeldingen ziet, verandert daar helaas nog niets aan. Maar, dromen kan altijd.
De wel heel uitbundig aangeklede Corsa op deze twee afbeeldingen luistert naar de naam Opel Corsa iRC. Het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *