Grondig vernieuwde Kia K9 gepresenteerd

Kia heeft zijn topsedan vernieuwd. Dit is de grondig vernieuwde Kia K9, een auto die nu volledig is gepresenteerd.

Kia’s K9 kennen we in Europa niet. Hoewel de auto in Zuid-Korea al jaren K9 heet, ging de auto voorheen in de Verenigde Staten als K900 en elders in de wereld als Quoris door het leven. De K9 is Kia’s antwoord op topsedans als de Lexus LS en draait al even mee. De eerste generatie zag in 2012 het levenslicht, de huidige tweede generatie werd in 2018 gelanceerd. Inmiddels is de tweede generatie K9 dus enkele jaren oud en dat betekent dat de tijd rijp is voor een facelift.
Kia K9
Die facelift is nogal ingrijpend. Kia liet eerder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *