Citroën C3 extra modieus als Saint James Edition

De Citroën C3 krijgt er een in beperkte oplage beschikbare, extra modieuze uitvoering bij, de Saint James Edition. Een uitvoering die enkele uiterlijke extraatjes met zich meebrengt.

Citroën slaat de handen ineen met modehuis Saint James. Dat doet het na een eerdere samenwerking in Japan, dat al resulteerde in een lokaal leverbare speciale editie van de C3. Nu gebeurt dat ook voor tal van Europese landen, waaronder Nederland. De C3 Saint James Edition neemt de Feel-uitvoering als basis en krijgt op allerlei manieren uiterlijke aankleding mee die ‘m wat sjieker moeten maken.
Aan de buitenkant onderscheidt de C3 Saint James Edition zich onder meer door de rood-wit-blauwe sticker met het Saint James-logo op het dak, een speciale sticker op de C-stijl, speciale 16-inch lichtmetalen wielen en een contrasterend wit of zwart dak, afhankelijk van de gekozen basiskleur. Er zijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *