Touring Superleggera Arese RH95 onthuld

Carrozzeria Touring Superleggera viert zijn 95ste verjaardag met de Arese RH95. De exclusieve exoot heeft opvallend openende portieren en achter de voorstoelen ligt een machtige V8. Carrozzeria Touring Superleggera zegt er zelf niets over, maar het heeft er alle schijn van dat de Arese RH95 stiekem een Ferrari 488 is.

AutoWeek kon je in mei al exclusief de patentplaten laten zien van de Arese RH95, Carrozzeria Touring Superleggera’s cadeau aan zichzelf. De coachbuilder, onder meer bekend van de Disco Volante op Alfa Romeo-basis en diens opengewerkte Spyder-broer, heeft de Arese RH95 nu zelf onthuld. Het bedrijf viert zijn 95ste verjaardag in stijl. Net als de eerder dit jaar gepresenteerde

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *