Russische staatslimo voor het volk nu echt in serieproductie

In Rusland is men nu echt begonnen met de serieproductie van de Aurus Senat. De ‘burgerversie’ van Vladimir Poetin’s staatslimousine. 

De Russische president Vladimir Poetin laat zich maar wat graag rondrijden in zijn eigen staatslimousine, de Aurus Senat. Hoewel hij een zekere mate van onaantastbaarheid niet schuwt, wordt het voor ‘het gewone volk’ ook mogelijk om zich enigszins zoals Poetin door het verkeer te begeven. Alweer bijna drie jaar geleden kwam Aurus namelijk met een kortere variant van de Senat, die voor ‘iedereen’ op de markt komt. Het heeft even geduurd, maar nu is men werkelijk begonnen met de productie van deze Senat.
Hoewel de Senat natuurlijk een pronkstuk voor de Russische auto-industrie moet zijn, is er voor het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *