Rimac Nevera: 1.914 pk sterke elektrische hypercar

Rimac heeft het doek getrokken van de Nevera, de definitieve productieversie van de C_Two die in 2018 zijn debuut beleefde. De Nevera is minstens zo extreem als zijn conceptuele voorbode. Wat te denken van  een 1.941 pk sterke elektrische aandrijflijn?

Het in Kroatië gevestigde Rimac heeft zich in sneltreinvaart weten op te werken van een ambitieuze start-up naar een speler in hypercarland om rekening mee te houden. De in uiterst beperkte oplage gebouwde Concept One was de eerste auto van het merk, een auto die nu officieel opgevolgd is door een compleet nieuw model. Dit is de Rimac Nevera, de productieversie van de C_Two die in maart 2018 zijn debuut beleefde en die nu na jarenlange fijnslijperij klaar is voor de markt.
Rimac Nevera
De Nevera is een elektrische extremist die je ietwat gechargeerd gezegd moet zien als het elektrische equivalent van de Bugatti …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *