Prijzen bekend van nieuwe DS 4 en DS 4 Cross

Na enkele jaren afwezigheid is de DS 4 terug. De nieuwe DS 4 en zijn iets avontuurlijker aangeklede DS 4 Cross-broertje zijn straks leverbaar in diverse uitvoeringen en met drie verschillende aandrijflijnen, waaronder de plug-in hybride E-Tense 225. De nieuwe DS 4 is per direct te bestellen en wordt omstreeks het eind van het jaar geleverd.

In februari dit jaar trok DS het doek van de nieuwe DS 4 en daarmee keert een modelnaam terug die in 2018 van de Nederlandse markt verdween. De DS 4 is na de DS 3 Crossback en DS 7 Crossback het derde model van de moderne DS-familie en nestelt zich tussen die twee. De nieuwe DS 4 is technisch gerelateerd aan de nieuwe Peugeot 308 en de nog te onthullen nieuwe Opel Astra. Onder de koets van de 4,4 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *