Dit lees je in AutoWeek 22

AutoWeek 22 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Relatief weinig nieuwe auto’s in AutoWeek deze week, maar we hebben wel een test met een zeer relevante nieuwkomer. We maakten namelijk de eerste kilometers met de gloednieuwe Audi A4 e-tron. Na Volkswagen en Skoda bedient Audi zich nu ook van het MEB-platform dat we al van de Volkswagens ID3, ID4 en de Skoda Enyaq kennen. De Q4 e-tron kon wel eens een luis in de pels van de grote E-tron worden.
Voor wie liever een auto heeft met pure benzinekracht, is onze Posterstory van deze week genieten geblazen. We mochten namelijk op het testcircuit van Ford in het Belgische Lommel de machtige Ford Mustang Mach 1 aan de tand voelen. Als dat nog niet genoeg was, dan zorgde de helemaal buitenissige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *