Mobiliteitsalliantie: ‘Voorkomen dat we zo weer stilstaan’

Inzichten tijdens de coronacrisis moeten voorkomen dat we weer in oude gebruiken en problemen terugvallen. Daarom doet de Mobiliteitsalliantie nu een oproep.

In totaal 26 organisaties hebben zich verenigd in de Mobiliteitsalliantie, waaronder de NS, GVB, ANWB en Bovag. De alliantie is bezorgd over wat er op de weg gebeurt wanneer Nederland weer helemaal terugkeert naar ‘normaal’. Men pleit daarom voor spreiding van openingstijden van bijvoorbeeld scholen en andere instellingen. Ook moeten bedrijven het thuiswerken mogelijk blijven maken. Als personeel toch naar het werk moet komen, zou de alliantie graag zien dat de werktijden flexibel zijn, zodat niet iedereen tegelijk naar het werk moet.
“Het personenvervoer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *