Kia laat nieuwe Sportage zien

De vierde generatie Sportage staat te trappelen om zijn gezicht te laten zien, maar mag pas in september op het podium klimmen. Vandaag laat Kia de eerste officiële teasers van de nieuwe Sportage zien om de gemoederen op te warmen.

Kia bewandelt in mindere mate dan zustermerk Hyundai een uitgesproken designpad, maar dat gaat snel veranderen. De EV6 liet met zijn extravagante uiterlijk het eerste resultaat zien van Kia’s nieuwe ‘Opposites United’-designtaal en ook de nieuwe Sportage wordt volgens die ontwerpfilosofie vormgegeven. Het model is al meermaals in camouflagetrim gesnapt en nu geven de Koreanen voor de eerste keer zelf beeldmateriaal vrij.
De afbeeldingen zijn erg donker, maar er valt al het een en ander waar te nemen. De Kia krijgt een eigenwijs front, compleet met grote C-vormige led-elementen en mogelijk min of meer in de grille verstopte koplampen. Ook de verlichting aan de achterkant lijkt lekker …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *