Interieur elektrische BMW i4 in beeld

BMW brengt later dit jaar de elektrische i4 op de markt, een auto waar het exterieur geen geheimen meer kent. Dat geldt echter niet voor het interieur van de i4. Tot nu, de eerste foto’s van het binnenste van de i4 liggen namelijk op straat.

De onthulling van de elektrische BMW i4 heeft een behoorlijk lange aanloop. De i4, in feite de elektrische versie van de nog te presenteren nieuwe 4-serie Gran Coupé, werd in maart vorig jaar in concept-vorm getoond. Die Concept i4 leidde uiteindelijk tot de i4 zoals die in maart dit jaar op het podium werd getild. De buitenkant en de techniek van de elektrische Gran Coupé zijn al uitvoerig belicht, maar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *