Ford test Evos weer op Europese bodem

De toekomst van de Mondeo is in Europa voorlopig nog in nevelen gehuld. Op deze kakelverse set spionagefoto’s is een nieuw testmodel van Ford te zien, een auto die sterke gelijkenissen vertoont met de Evos.

Ford sluit in maart volgend jaar de productielijn waarop het de Mondeo voor de Europese markt produceert. Over een opvolger is nog weinig bekend. Even leek de in april dit jaar in China gepresenteerde Ford Evos een kanshebber om de Mondeo in Europa in 2022 op te volgen, al riep Ford zelf vervolgens dat het merk geen plannen had om die auto ook buiten China aan te bieden. Op deze set spionagefoto’s is een nieuw model van Ford te zien dat nog stevig in de plakkers hangt en met zijn sterke Evos-lijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *