Elektrische Porsche 911 is 507 pk sterk

Porsche heeft al diverse plug-in hybriden in het vat en komt zelfs met een volledig elektrische nieuwe Macan. Een elektrische 911 staat nog niet op de menukaart, maar gelukkig biedt het eigenwijze Everarati uitkomst.

Everrati is een in 2019 opgericht bedrijf dat onder meer al een elektrische Mercedes-Benz SL ‘Pagode’ (W113) heeft en naast een elektrische Land Rover Series IIA ook nog elektrische Porsches 911 van de 964-generatie in het aanbod heeft in zowel Targa- als Coupé-trim. Everrati lanceert nu een extra intense Signature Edition van z’n elektrische Porsche 911.
Porsche 911 (Everrati)
De reguliere elektrische Porsches 911 (964) die Everrati aanbiedt, zijn 446 pk en 460 Nm sterk, maar de Signature Edition gaat daar nog even overheen. De Porsche Signature Edition heeft namelijk een 507 pk en 500 Nm sterke elektromotor op de plek van de originele boxermotor liggen. Met z’n elektrohart sprint de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *