Elektrische hypersporter Rimac C_Two klaar voor debuut

Het Kroatische Rimac heeft de productieversie van de C_Two eindelijk gereed. De elektrische extremist beleeft op 1 juni zijn publieksdebuut en wordt in definitieve vorm en met een nieuwe vorm op het podium getild.

Rimac Automobili gooide hoge ogen met de Concept One, een snelheidsmonster met vier elektromotoren en een 90 kWh accu. Van de Concept One is slechts een handjevol exemplaren gebouwd, maar Rimac heeft honger naar meer. Al even, trouwens. Het merk presenteerde in 2018 namelijk al de C_Two, een volledig nieuwe elektrische hypercar die zijn basis onder meer deelt met de Battista die Pininfarina gaat bouwen. De lancering van de productieversie van de Rimac C_Two stond voor 2020 gepland, maar werd door de pandemie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *