Dacia Bigster – Blik to the Future

Dacia blijkt een succesformule voor moederbedrijf Renault. De Roemeense budget-tak zoekt het binnenkort letterlijk hogerop met een stoere SUV die we voorlopig de Bigster noemen. Hij boort een nieuwe klantenkring aan.

Productieversie Bigster Concept
Stoerder, maar nog steeds ‘budget’
Ook als hybride

De naam ‘Bigster’ klinkt misschien als een wat al te gemakkelijke variatie op ‘Duster’, maar wordt toch echt door Dacia zelf gebruikt. De Bigster Concept werd in januari gepresenteerd en oogt in grote lijnen behoorlijk productierijp. Tel daarbij op dat Dacia al heeft aangekondigd binnenkort met een auto in het C-segment te komen en je weet genoeg: die Bigster komt er gewoon. Dat C-segment is door de opkomst van de SUV wat lastiger te definiëren dan enkele jaren geleden, maar reken erop dat de Bigster significant groter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *