SSC Tuatara als Striker en Agressor

SSC North America zet de volgende stap voor de van nature al weinig timide Tuatara. De auto wordt gepresenteerd als heftige Striker en als buitenaardse Agressor, versies die zich meer op circuitgebruik dan op heel hard rechtuitrijden lijken te richten.

Heb je net besloten een exemplaar van de snelste personenauto ter wereld te scoren, is de buurman je voor. Dan ben je dus alsnog niet uniek en dat is best jammer als je een slordige twee miljoen dollar aftikt voor de SSC Tuatara.
We weten niet helemaal zeker of dit probleem echt bestaat, maar  SSC heeft er alsnog een oplossing voor. Het presenteert een tweetal heftige versies van z’n in 2018 gelanceerde super-hyper-ultracar, de Striker en de Agressor.
Identiek
Voor wie al door de foto’s heeft gebladerd: ja, aan de buitenkant zijn ze voor zover wij kunnen zien identiek. Beide auto’s krijgen heftige aerodynamische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *