Maserati Grecale duidelijker in beeld

Maserati werkt aan een nieuwe SUV in het middensegment: de Grecale. De kleine broer van de Levante is nu beter dan ooit tevoren te zien.

Niemand minder dan Stellantis-CEO Carlos Tavares bracht deze week een bezoek aan de fabriek in Italië waar Maserati de MC20 bouwt. Dat bezoek bleef niet bij rondneuzen bij de productielijn, want Tavares kreeg de sleutels overhandigd van een Grecale. Een stevig ingepakt exemplaar uiteraard, want de SUV bevindt zich nog in de geheimzinnige ontwikkelingsfase. De huisfotograaf van Maserati kiekte twee plaatjes van Tavares’ ritje en daardoor is de Grecale ondanks de camouflage een stuk beter te zien dan de vorige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *