Fiat Ducato – Facelift Friday (Peugeot Boxer, Citroën Jumper)

Opel introduceerde deze week een nieuwe Movano. Nouja, nieuw… het gaat om de Opel-versie van het trio Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper. In de basis stamt de ‘nieuwe’ Opel daarmee uit 2006, stokoud al mogen we de uitgebreide facelift van 2014 zeker niet vergeten.

De wereld van de bestelauto’s blijft voor buitenstaanders een fascinerende bende. In een markt waarin prijs, laadmogelijkheden en ‘running costs’ veel zwaarder wegen dan futiliteiten als merkbeleving en uitstraling zoeken veel merken elkaar op om samen tot één bedrijfsauto te komen.
Opel maakt het de laatste jaren wel erg bont voor wat betreft dat leentjebuur spelen. Het merk leende zijn modellen in de laatste jaren afwisselend van Renault, Fiat en Peugeot/Citroën en wordt nu onder Stellantis uiteraard volledig in de ‘poule’ van laatstgenoemde geschaard. Dat is dan ook de reden dat de Movano toch …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *