Volkswagen Multivan ‘T7′ doet z’n rondjes

De Volkswagen ‘T7′ doet wederom z’n rondjes. We zeggen bewust niet ‘Transporter’, want alles wijst er nog steeds op dat deze auto er alleen als Volkswagen Multivan komt.

De Multivan is ook nu al de personenautoversie van de Transporter en speelt daarmee in Nederland een marginale rol. In dat licht kun je je afvragen hoe relevant een nieuwe Multivan voor Nederland is, maar anderszijds zijn er ongetwijfeld slimme ombouwers die er een (dubbele cabine-)grijs kenteken-auto van weten te maken.
Bovendien gaat het wél gewoon om een geheel nieuw product in Volkswagens Transporter-reeks. De auto oogt duidelijk veel moderner dan de T6.1, de laatste editie van de Transporter die we in de basis al vele jaren kennen. Ook onderhuids is hij duidelijk frisser, want de auto rust op Volkswagens modulaire MQB-basis en verschijnt straks net als veel andere Volkswagen-modellen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *