Rolls-Royce presenteert ‘Boat Tail’

Rolls-Royce wil zich weer gaan bezighouden met de stokoude kunst van de ‘coachbuilding’, vernamen we onlangs. Het merk voegt de daad bij het woord: dit is de unieke Rolls Royce Boat Tail!

“Normally, there is a natural ceiling to Rolls-Royce Bespoke by way of the canvas. At Rolls-Royce Coachbuild we break through that ceiling, embracing the freedom of expression affordedd bij coachbuilding to shape a concept directly with our commissioning clients.”
Vrij vertaald en samengevat: Rolls-Royce Coachbuild maakt een einde aan de beperkingen van het reguliere modellengamma van Rolls-Royce en maakt nagenoeg alles mogelijk op het gebied van personalisatie. Waar inmiddels iedere Rolls-klant wel iets uit het Bespoke-aanbod van het merk kiest, gaat Coachbuild een stuk verder dan bijzondere kleuren en materialen.
Rolls-Royce

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *