Productieversie Dacia Bigster te zien

Op deze patenttekenignen is een nieuwe Dacia te zien. Het gaat om de productieversie van de Dacia Bigster, een grote broer voor de Duster!

Dacia toverde in januari dit jaar de Bigster Concept uit de hoge hoed, een studiemodel waarmee het merk vooruitblikte op de komst van een tweede SUV. Die nieuwe SUV wordt een maatje groter dan de Duster en zou overgoten worden met een stoerdere en hoekigere designtaal. AutoWeek heeft de patentplaten van de productieversie van de Dacia Bigster op weten te duiken.
Dacia Bister Concept (2021)
De productieversie van de Bigster Concept, waarvan de uiteindelijke modelnaam nog niet bekend is, lijkt in grote lijnen zeer sterk op de begin dit jaar gepresenteerde concept-car. Toch zijn er duidelijke …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *