Nissan ‘400Z’ mag naar buiten

Nissans langverwachte 370Z-opvolger, die wellicht 400Z gaat heten, laat zich vandaag op de openbare weg zien. Onder het camouflagemateriaal gaat weinig nieuws schuil. Dat is mooi, want geen nieuws is in dit geval goed nieuws.

Traditioneel ingestelde autoliefhebbers grijpen zich anno 2021 vast aan een handjevol automobiele strohalmen die nog klassieke waardes als een grote benzinemotor, een tweedeurs coupévorm en als het even kan ook een handgeschakelde versnellingsbak bieden. Als die auto’s een enigszins behapbaar prijskaartje hebben, komen ze opvallend vaak uit Japan. Dat is dan ook de reden dat auto’s als de Toyota Supra, Toyota GR86 en Subaru BRZ veelal met gejuich worden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *