McLaren Elva nu ook met voorruit

De McLaren Elva is er nu ook met voorruit. Prettig voor wie het zat was om na elke rit de insecnten uit z’n gebit te peuteren.

De in 2019 aan het daglicht voorgestelde Elva is een tot 149 stuks gelimiteerde open hypercar die het tot op heden altijd zonder voorruit moest stellen. Daar komt nu verandering in. McLaren breidt het Elva-aanbod namelijk uit met een versie die middels een daadwerkelijke voorruit voorkomt dat je gelaat tijdens het rijden omvormt tot dat van een mopshond.
McLaren Elva
De McLaren Elva met voorruit is zo’n 20 kilo zwaarder dan de Elva’s zonder voorruit. Automatische ruitenwissers, sproeiers en zonnekleppen maken tevens deel uit van die twintig extra kilo’s. Voor de prestaties heeft dat volgens McLaren allemaal geen negatieve …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *