Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2 is extra heftig

Dit is de Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo2, een nieuwe raceversie van de Huracán met designdetails van toekomstige modellen.

Lamborghini Squadra Corse, de race-afdeling van Lamborghini, heeft de Hurcán Super Trofeo weer vernieuwd. In september 2017 liet die racetak al de eerste herziene versie van de circuit-Huracán zien en nu is die niet voor de openbare weg bestemde variant voor de tweede keer gemoderniseerd. De Huracán Super Trofeo Evo2 moet vooral net wat efficiënter door de lucht snijden dan z’n voorganger. Lamborghini Squadra Corse zegt namelijk vooral aandacht aan de aerodynamica te hebben besteed. Maar er is meer. Volgens Lamborghini geeft het uitbundige design van deze Huracán Super Trofeo …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *