Bugatti La Voiture Noire is klaar

Bugatti La Voiture Noire: de ultieme oplossing voor wie zich te goed voelt om een van de vijfhonderd eigenaren van een Bugatti Chiron te zijn. Want de La Voiture Noire, daar is en blijft er maar een van. Net als in zijn vroege geschiedenis is Bugatti weer aan de slag met coachbuilding, het bouwen van unieke auto’s voor een enkele klant, een one off.

Tijdens de beurs van Genève in maart 2019 kregen we voor het eerst een impressie van de Bugatti La Voiture Noire, een concept car van wat we vandaag voor het eerst kunnen aanschouwen. Jazeker, ook van een one-off wordt bij Bugatti eerst een concept car gemaakt. De La Voiture Noire is speciaal gebouwd voor een Bugatti-enthousiasteling. Over de identiteit werd destijds in Genève al volop gespeculeerd (onder meer de naam Ferdinand Piëch viel, maar dan zou het inmiddels een zwarte weduwe zijn) en nog …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *