BMW M4 aangepakt door AC Schnitzer

De BMW M4 is inmiddels alweer acht maanden onder ons en dus was het een kwestie van tijd of AC Schnitzer zou er z’n creativiteit op loslaten. Dat is nu gebeurd.

De BMW M4 is in Aken bij AC Schnitzer geparkeerd en keert ervan terug met onder meer diverse uiterlijke extra’s. Zo zet AC Schnitzer een nieuwe splitter en koolstofvezel vleugeltjes op de voorbumper van de M4, maar drukt het ook een speciale dakspoiler én een uit koolstofvezel opgetrokken achterspoiler op de sportieve coupé. Daarnaast heeft de tuner de sideskirts voorzien van een carbonprintje en zijn er rondom uiteraard de nodige AC Schnitzer-emblemen terug te vinden om te laten zien dat je een aangepaste M4 rijdt. De M4 is verder dankzij een verlagingsset van de tuner aan de voorkant 20 tot 25 mm lager te zetten, aan de achterkant 15 tot 20 mm.
Voor in het interieur zijn er ook …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *