Audi SQ7 heeft 650 pk dankzij Abt

Abt geeft de Audi SQ7 een machtige 650 pk. Daarmee is de SQ7 nog 50 pk sterker dan de RS Q8. Van de Q7 is nooit een RS-versie verschenen.

Wie de 507 pk sterke Audi SQ7 maar slappe hap vindt maar wel graag een grote SUV met vier ringen op z’n neus in de garage wil zetten, kan bij Audi aankloppen voor de 600 pk sterke RS Q8. Van de Q7 bestaat immers geen RS-versie. Tuner Abt biedt in dit geval uitkomst. Het Duitse bedrijf voegde onlangs een tot 650 pk opgeschroefde variant van de Q8 aan zijn portfolio toe en vanaf nu kun je ook bij de tuner aankloppen voor een Audi SQ7 met die spierballen.
Abt’s Audi SQ7 perst 650 pk en 850 Nm uit zijn 4.0 TFSI. Daarmee is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *