Onderzocht: de auto’s met het meest afleidende infotainmentsysteem

Infotainmentsystemen spelen ontegenzeggelijk een steeds grotere rol, maar kunnen tegelijkertijd sterk afleiden. Een Brits onderzoek zet de meest afleidende systemen voor ons op een rijtje.

Eigenlijk is het vreselijk tegenstrijdig: wie één keer op de telefoon kijkt tijdens het rijden wordt door de social-media-politie nog net niet uitgemaakt voor moordenaar, maar ondertussen kijkt iedereen noodgedwongen naar een soortgelijk, zij het in de auto geïntegreerd scherm.
In hoeverre die schermen afleiden, verschilt echter sterk. Autofabrikanten zijn zich natuurlijk bewust van dit probleem en komen dan ook met allerlei oplossingen, maar daar is niet ieder merk even succesvol mee.
Het Britse ‘What Car?’, dat eerder goed was voor

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *