Ford Bronco Raptor laat zich zien

Ford blikte zelf al eens vooruit op een heftige Raptor-versie van de Bronco, maar daarna was het lange tijd stil rond de Bronco Raptor. Tot nu, want dit prototype is onmiskenbaar de extra ruige Bronco.

Alweer acht maanden geleden schotelde Ford ons een foto voor van een enthousiast door de lucht vliegende Ford Bronco. Het eerste levensteken van een Raptor-versie. Ook schoof er toen al een wat hoger op z’n poten staande versie van de Bronco voorbij de lens van onze spionagefotograaf. Nu gebeurt dat opnieuw en deze keer met wat minder camouflagemateriaal op de koets. Ook is nog beter te zien hoe extreem de Bronco Raptor precies wordt.
Je hoeft namelijk geen twee keer te kijken om te zien dat de Bronco Raptor een behoorlijk grotere bodemvrijheid heeft dan de reguliere Bronco. Ook de spoorbreedte is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *