BMW sleutelt aan prijslijst: 4-serie xDrive, 430d cabrio en veel klein nieuws

BMW grijpt de (hopelijk) aanstaande zomer van 2021 aan om wat aan z’n aanbod te sleutelen. Voor een groot deel van het gamma zijn er kleine wijzigingen, wat zowel op het motorenaanbod als op de uitrusting kan slaan.

Het grootste nieuws betreft echter de nieuwe 4-serie, die er tot de komst van de Gran Coupé slechts als Coupé en als Cabrio is. BMW belooft voor dit model vanaf juli een aantal nieuwe varianten. De coupé wordt leverbaar als 420i xDrive en 430i xDrive, viercilinder benzinemodellen met vierwielaandrijving dus.
De snelle M440i wordt juist voor het eerst leverbaar zónder vierwielaandrijving, waar deze auto tot nu toe standaard was voorzien van xDrive. Met achterwielaandrijving heeft de auto 4,8 tellen nodig voor de sprint van 0 naar 100, 0,3 meer dan de xDrive-versie. Daar staat echter tegenover dat de auto lichter is en als het goed is een wat puurder rijgedrag heeft.
De open versie van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *