BMW M4 Cabrio: direct als Competition met M xDrive

De BMW M4 Cabrio is hier! BMW zet gelijk hoog in, want de open versie van de M4 is direct gepresenteerd als M4 Competition Cabrio met M xDrive-vierwielaandrijving.

BMW trok in september het doek van de nieuwe M4 én van de 4-serie Cabrio. Een combinatie van de twee liet nog langer op zich wachten, tot nu: dit is de BMW M4 Cabrio! Wie denkt dat het puur een M4 met een stoffen dak is, heeft het mis. BMW zet namelijk direct alles op alles met de M4 Cabrio. De standaardversie van de M4 slaat het namelijk over. De M4 Cabrio is direct een M4 Competition Cabrio met M xDrive-vierwielaandrijving. Het is dus de cabrioversie van de extreemste

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *