Stellantis breidt assortiment ‘Heritage Parts’ uit

Stellantis biedt eigenaren van oudere modellen van Fiat en Alfa Romeo een helpende hand. De Heritage-afdeling van het voormalige FCA, die sinds eind 2019 bestaat, komt namelijk met een nieuwe lijn onderdelen voor diverse modellen.

Het erfgoed van Fiat, Lancia en Alfa Romeo is Stellantis bijzonder dierbaar. Fiat en Alfa Romeo hebben tegenwoordig nog enkele bijzondere modellen in het aanbod, maar met name van Lancia liggen de gloriedagen momenteel toch echt in het verleden. De Heritage-afdeling is verantwoordelijk voor de voortzetting van het erfgoed. Daartoe heeft het een reeks reserveonderdelen in het aanbod, die nu verder wordt uitgebreid.
Waar eerst alleen nog de voor- en achterbumper van de Lancia Delta HF Integrale, Integrale Evo en de Alfa Romeo 147 GTA beschikbaar waren, voegt men daar nu 7 panelen specifiek voor de Delta Integrale Evo aan toe: de motorkap, spatborden en deurpanelen. De stalen panelen worden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *