Opel Movano is voor Opel compleet nieuw

Opel heeft een volledig nieuwe elektrische bestelbus gepresenteerd. Het gaat om een voor Opel nieuwe elektrische besteller die een maatje groter is dan de Vivaro. Opnieuw heet die bestelbus Movano, maar de elektrische Movano-e is in tegenstelling tot de Movano met verbrandingsmotoren die je nu nog bij de Opel-dealers vindt níet meer gebaseerd op de Renault Master.

Kort nadat Opel door Groupe PSA bij General Motors werd weggesnoept werden diverse modellen op een Franse basis gezet. Zo deelt de Grandland X zijn basis met de Peugeot 3008 en is de Corsa inmiddels technisch een tweelingbroer van de Peugeot 208. De Opel Combo werd aan een nieuwe generatie geholpen en verruilde zijn

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *