Mercedes-AMG C63 S Cabrio krijgt krachtkuur van Lorinser

Lorinser heeft de Mercedes-AMG C63 S Cabriolet onder handen genomen. Naast een bult extra vermogen uit de 4.0 V8 biturbo krijgt de snelle dakloze enkele subtiele uiterlijke aanpassingen.

Over het algemeen hanteert Lorinser tegenwoordig een veel mildere aanpak dan bijvoorbeeld Brabus. Een setje lichtmetaal, een vermogensupgrade en dan heb je het wel. Zo ook bij de C63 S Cabriolet. Dankzij de Lorinser PowerModule, een upgrade van het motormanagement, levert de V8 een vermogen van 598 pk en 830 Nm koppel. Een winst van respectievelijk 88 pk en 130 Nm ten opzichte van de standaard software van Mercedes. Hoe rap de C63 S daarmee is geworden vertelt Lorinser niet, maar in ieder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *