Mercedes-AMG C63 Estate beter te zien

Mercedes-AMG heeft weer een stukje camouflagemateriaal van de nieuwe C 63 Estate gepulkt. Onze spionagefotograaf legde de praktische krachtpatser nogmaals vast, waardoor al een aardig beeld van het definitieve resultaat ontstaat.

De nieuwe Mercedes-AMG C63 was al eerder gespot met een camouflagehuid, zowel als Sedan als Estate. Bij die prototypes waren zowel de verlichting als de voor- en achterbumper goed bedekt, zodat de uiteindelijke vorm nog lastig te bepalen was. Bij dit prototype zijn de grote luchtinlaten in de voorbumper en de Panamericana-grille echter goed te zien. Dat brengt geen grote verrassingen met zich mee, want de aanpak is vergelijkbaar met die van de uitgaande C63. Aan de achterzijde zet die voorspelbaarheid zich voort. Uit de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *