Dit lees je in AutoWeek 21

AutoWeek 21 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

In AutoWeek 21 is nummer 3 een veel terugkerend nummer. Daarover zo meer, want eerst brengen we graag een interessante dubbeltest tussen twee sportieve Peugeots onder de aandacht. Met de 508 PSE heeft Peugeot zijn krachtigste serieproductieauto ooit in het aanbod en die doet ons denken aan een andere sterke middenklasser uit Peugeots verleden: de 405 T16. We vonden een prachtig exemplaar dat op zichzelf al een plek in de spotlights verdient, maar we zetten hem dus eens naast de 508 PSE om te zien in hoeverre Peugeot hiermee teruggrijpt op zijn verleden. Dan de focus op nummer 3. Dat begint al bij een dubbeltest tussen onze duurtester, de Volkswagen ID3, en een oudgediende in het elektrische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *