Skoda Enyaq ‘Coupé’ met minder camouflage en minder pixels

Skoda werkt aan een meer gestroomlijnde versie van de elektrische Enyaq iV. De ‘Skoda Enyaq Coupé’ is nu voor het eerst te zien zonder een geheel ingepakte kont, maar helaas wel op een uiterst klein plaatje.

Het plaatje in kwestie is opgedoken op het Spaanstalige Instagramkanaal ‘Cochespias’ en toont onmiskenbaar de Skoda Enyaq Coupé, zoals die ook al eerder op AutoWeek.nl te zien was. Het grote verschil is dat de achterzijde nu niet meer schuilgaat onder een dikke laag camouflagemateriaal.
Wel is de achterste zijruit nog afgeplakt, zodat de auto zich helaas alsnog niet helemaal goed laat beoordelen. Ook helpt het niet dat het plaatje zeer minimaal van formaat is. Wel kunnen we nu een betere beeld krijgen van de achterlichten, die minder puntig lijken …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *