‘Porsche Taycan Sport Turismo en GTS op komst’

Porsche biedt voor de Taycan inmiddels al aardig wat keuze. Op een modelpagina doken twee nieuwe varianten op: de Taycan Sport Turismo en de Taycan GTS. 

Dat de Taycan Sport Turismo eraan zit te komen, wisten we eigenlijk al. Op de spionagefoto’s van de Taycan met langere daklijn en vijfde deur waren namelijk twee soorten prototypes te zien met verschillende rijhoogtes en andere bumpers. De hogere variant is de reeds uitgebrachte Cross Turismo, het ligt in de lijn der verwachting dat de lagere, meer sportief georiënteerde variant dan ‘Sport Turismo’ gaat heten. Porsche heeft zelf nog niets losgelaten over de komst van deze versie, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *