Maserati hijst Ghibli Hybrid in opvallende outfit

Bij Maserati kun je binnen het personalisatieprogramma Fuoriserie je lol op als klant. De Ghibli Hybrid ‘Love Audacious’ doet zijn naam eer aan.

Aangezien de Italianen fan zijn van speciale edities, kon de 330 pk sterke Ghibli Hybrid natuurlijk niet uitblijven. De dag van de liefde, het Chinese equivalent van Valentijnsdag, vormde een mooie aanleiding om het model voor de Chinese markt onder handen te nemen: de ‘Love Audacious’. Daarvoor sloeg Maserati de handen ineen met William Chan. Wij moesten hem even opzoeken, maar in China geniet deze acteur/zanger/influencer een behoorlijke mate van bekendheid. Hij is ook eigenaar van het kledingmerk ‘CANOTWAIT_’ en die aanduiding komt terug op de flanken van de Ghibli en in een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *