Fastned en Tesla bouwen snellaadstation in Engeland

Fastned breidt zijn samenwerking met Tesla uit. De twee partijen werken samen met Pivot Power aan een nieuw snellaadstation in het Britse Oxford.

Fastned en Tesla zijn geen onbekenden van elkaar. Eerder werkten de bedrijven al samen voor een snellaadstation in Duitsland. Nu zoekt men Engeland op. Het snellaadstation in Oxford moet uiteindelijk plaats gaan bieden aan 14 snelladers met een maximale laadsnelheid van 300 kW en nog eens 12 superchargers van Tesla. In eerste instantie komen er echter 10 snelladers, dus de overige vier kunnen later nog toegevoegd worden. De elektriciteit voor de auto’s wordt deels opgewekt door zonnepanelen op het dak van het laadstation. Fastned en Tesla bouwen het laadstation in samenwerking …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *