E.Go wil naar Mexico

Het in het Duitse Aken gevestigde E.Go wil in Mexico van start gaan met de verkoop én bouw van kleine, voordelige EV’s. Uitbreiding naar andere landen in de Amerika’s is één van de doelen.

E.Go liet in 2017 voor het eerst van zich horen met de E.Go Life, een kleine, elektrische stadsauto die het elektrische rijden bereikbaar moet maken voor ‘iedereen’. Het plan was om de boel in 2020 ook in Nederland te lanceren, maar E.Go liep door financiële moeilijkheden flinke vertraging op. Het merk presenteerde in 2020 wel de Concept Cross, maar rept nergens over daadwerkelijke geleverde of zelfs maar leverbare auto’s.
Na een forse investeringsronde, met name vanuit Nederland, is E.Go er weer.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *