Brabus neemt GLE- en GLS 63 onder handen

Brabus is flink op dreef. Na de Mercedes-AMG E 63 S geeft de fabrikant uit Bottrop de GLE en GLS een vergelijkbare behandeling.

Je hoeft in ieder geval niet veel moeite te doen om de SUV’s van Brabus te herkennen. De Mercedes-logo’s zijn vervangen door die van Brabus en daarbij zijn de bumpers op zowel de GLE 800 als de GLS 800 dikker aangezet en voorzien van de nodige carbonfiber onderdelen, waarbij de diffuser het meest in het oog springt. Een ander prominent stijlkenmerk is de grille. Die heeft dezelfde spijlen als de Panamericana-grille van Mercedes-AMG, maar aan de linkerkant van het logo zijn twee van die spijlen rood gemaakt en aan weerszijden van de grille zitten carbonfiber inzetstukken. Uiteraard is de grille van de GLS nog even een maatje groter dan die van de GLE.
Brabus GLS 800
Beide SUV’s rollen op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *